18. rođendan – za neke stres, a za neke nezaboravni trenuci

18.rodjendan

Kako ste proslavili ili ćete proslaviti svoj 18. rođendan? Za koliko ljudi, da li je to bila kućna varijanta, klub ili kafana? Koliko novca ste izdvojili?

Sva ova pitanja, ako mogu tako da kažem, “guše” ovu današnju omladinu, koja i ovako ima svoje “probleme” i juri negde iz dana u dan 🙂 Ali, mladost je to. I mi smo sve to prošli, pa im ne možemo zameriti, oni samo prate trenutno vreme u kome jesu i to je za njih normalno, a nama kao roditeljima ostaje da ih usmerimo šta da rade i da svi na kraju budu zadovoljni i prepričavaju detalje o ambijentu, hrani, stajlingu, društvu, zabavi i najbitnijem delu – torti. Ona dolazi na kraju, ali, iako je zadnja, mnogo je bitna i mladićima i devojkama. Potrebno je izdvojiti vreme i pomoći detetu da pre svega zna šta bi voleo/la za taj poseban dan, a onda naći pravu osobu koja sve to može da sprovede u delo.

Tu smo mi da jednim delom usrećimo sve one koji imaju ideju da svoju rođendansku tortu ukrase jestivom slikom i da taj dan učine nezaboravnim za sve goste. Vaše ideje su kod nas stvarnost i zato VAS pozivamo da budete kreativni i svoju maštu pretvorite u stvarnost. Za sva Vaša pitanja smo tu svakog dana na 063.7340.821