Gole torte – apsolutni hit

gole torte
Posebno popularne u zadnje vreme su ogoljene torte koje su po meni možda čak i bolje jer odmah znate sa kojim se ukusom srećete kad pogledate kore i fil. Ukusi su zaista različiti ali verujte mi kad sam ih videla prvi put totalno su me kupile jer ja volim taj rustični stil pomalo staromodan sa čipkom i svežim cvećem. Zaista imaju veliku prednost jer njihova popularnost raste iz dana u dan. A takve torte su zaista neponovljive jer nikada ne mogu da vam ispadnu iste boje i oblika.

– Gole torte su mnogo lakše nego torte sa fontnom s obzirom da se plaćaju po kilogramu , pa možete i da uštedite time.
– Na vrelom letnjem danu ne tope se kao torte od fondana.
– Lakše se transportuju i odlažu u frižiderima ili hladnjačama.
– ovakvu tortu možete napraviti u sopstvenoj režiji ako imate iskustva sa koricama i filovima i nije potrebno znanje vezano za obradu fondana i postavku istog na torti.
Takve torte će najbolje doći do izražaja ako se stave na stalak sa nogicom, a za lepši izgled će biti jos interesantnije ako se odozgo prelije topljenom čokoladom crnom, belom ili rozom. Ukusi su različiti pa mogu biti voćne, čokoladne ili kremaste, a svakako će učiniti slavlje romantičnim. Figurice ili toperi stoje bez poteškoća kao i na drugim tortama.