Ne morate biti profesionalac da biste napravili savršenu tortu!

tutorial-frozen-pc-7
Verovatno se svi sa nelagodnošću sećamo svojih prvih pokušaja ukrašavanja torti, svih tih “trikova” koje smo nažalost morali da naučimo na ličnim neuspesima. Srećom, možemo reći da je to vreme iza nas, jer danas postoje pomagala koja daju mogućnost savremenoj ženi da bez mnogo uloženog truda i, na kraju krajeva, umeća i spretnosti, pripremi dezert koji će svojim izgledom oduzeti dah, najčešće kritički nastrojenim posmatračima.
Na radost “novopečenih domaćica”, ali i svih onih koji su već iskusni u toj oblasti dekoracije slatkiša, danas imamo na raspolaganju slike štampane na jestivom, pirinčanom papiru, koje se veoma lako aplikuju na torte, kolače, mafine. Ne postoji ograničenje u pogledu motiva koji će biti odštampan, apsolutno možete pustiti mašti na volju, ili pak izraziti neku ličnu poruku, ukrasiti tortu slikom Vaših dragih osoba, mesta, kućnih ljubimaca, crtanih likova koje Vaša deca obožavaju…
Vaša torta može biti slatko umetničko delo! Važno je znati i to da su slike koje izrađujemo odštampane prirodnim, prehrambenim bojama, te stoga sasvim bezbedne za konzumiranje.
Vaše je samo da izaberete…